İnşaat Taahhüt

Değer Katan Projeler Güvenilir Hizmetler
"Projeleriniz için varız ve üretim zaman çizelgelerinizi uygun maliyetlerle tamamlamak için gerekli olan kaynakları sağlıyoruz."
Projelerimiz

İnşaat Taahhüt

BH/İnşaat anahtar teslim taahhüt işlerini uzun yıllardır müşterilerimizin taleplerine uygun olarak hakkıyla yerine getirmiştir. Onsekiz yıllık köklü bir geçmişe sahip olan BH/İnşaat; İstanbul’da Samsun’a, Trabzon’dan Şanlıurfa’ya kadar ülkenin her köşesinde birçok konut, endüstriyel tesis ve ticari yapı projeleri gerçekleştirmiştir. Faaliyet alanını Türkiye ile sınırlı tutmayan BH/İnşaat;  Başarılı, sağlam ve istikrarlı bir grafik çizerek dünya çapında da tercih edilen güvenilir bir marka olarak öne çıkmaktadır. Farklı projeleri gerçekleştirebilen BH/İnşaat; birbirinden farklı pek çok projeyi gerçekleştirebilme yeteneğini verimlilik ve kalite anlayışıyla birleştirerek çalışmalarını sürdürmekte, bu özelliği ile sektörde fark yaratmaktadır. Şirket; endüstri kompleksleri, tamir ve bakım atölyeleri, lojistik tesisler, toplu konut, otel, hastane, ofis binaları ve askeri tesisler, bina-konut projeleri, enerji, haberleşme ve taşımacılık projelerine kadar uzanan geniş bir yelpazede birçok projeye imza atmaktadır.

Malzeme

İnşaatın her aşamasında uzmanlaşmış olan firmamız kullandığı malzemede de en son teknoloji ve teknikleri takip eder müşterilerinin tasarım farklılıklarına uyum sağlayacak çözümler getirir. Daima en iyisini yapmayı amaçlayan firmamız en iyi malzemeyi kullanır.

 

 

Projelerimizde kullandığımız masa tipi iskele sistemiyle işimizi hızlı ve mükemmel bir şekilde teslim ediyoruz. Müşterilerimize işçilikten, zamandan ve malzemeden tasarruf ettiriyoruz.


Kullandığımız plywood betonarme kalıbı, H20 kirişlerimiz ve çelik kuşaklarımızla son derece pürüzsüz, düz, deformasyonsuz ve geniş beton yüzeyleri elde etmekteyiz. Masa tipi iskelelerimizin çerçeveleri gazaltı kaynak robotlarında otomatik üretilmiştir. Elektrostatik fırın boya ile kaplanmıştır. Masa tipi iskelelerimizin dışında ayarlanabilir dikmelerimiz de mevcuttur. Değişik döşeme yüküne bağlı olarak seyreltilip sıklaştırılabilir.Böylelikle optimum çözüm elde edilmiş olur.

tr_TRTürkçe